26 juni 2020

GESLAAGD! Vandaag is de uitslag van het 2e tijdvak van het examen bekend. Alle geslaagde leerlingen en hun ouders en verdere familie en relaties van harte gefeliciteerd ! Klik op onderstaande link voor alle geslaagde leerlingen van schooljaar 2019-2020.

Overzicht geslaagden schooljaar 2019-2020


4 juni 2020

Geslaagd!

Voor sommigen was het al lang geen verrassing meer, anderen hebben heel goed van hun herkansingsmogelijkheden gebruik gemaakt. De examenleerlingen van 2019-2020 hebben een heel bijzonder examenjaar beleefd, met onderbrekingen en onzekerheden. Door de corona-crisis werden de spelregels tussentijds aangepast. Dat vroeg om flexibiliteit en doorzettingsvermogen. We feliciteren onze geslaagde leerlingen heel hartelijk! Complimenten voor jullie en voor jullie docenten!

Nog niet geslaagd? Hou vol! De RV-toetsen geven je de mogelijkheid om alsnog te slagen of in elk geval je resultaten te verbeteren. Veel succes bij de voorbereidingen daarvoor!

  1. J. Hadders, rector

Overzicht geslaagden schooljaar 2019-2020

Burgemeester Paul Depla en wethouder Marianne de Bie hebben een kort filmpje opgenomen om alle scholieren die zijn geslaagd te feliciteren, maar ook de herkansers en de scholieren op het VSO die nog enkele examens moeten afleggen veel succes te wensen. Door de Corona is dit toch een gekke tijd geworden voor veel scholieren, en lopen zaken anders dan verwacht en gehoopt. Daar wilden de bestuurders op deze manier wat extra aandacht aan besteden. Op het Stadhuis aan de Grote Markt in Breda hangt een grote banner waarop de scholieren worden gefeliciteerd.

 

downloaden:

 


 

28 mei 2020

Vanaf volgende week dinsdag 2 juni is de mediatheek weer open tussen 11.30 en 16.00 uur.


12 maart 2020

Geen loting!

Het Mencia de Mendoza Lyceum heeft 193 inschrijvingen mogen ontvangen voor de brugklas! We willen alle enthousiaste jongens en meisjes die zich hebben aangemeld hartelijk bedanken. Mencia hoeft dus niet te loten en heeft eventueel nog wat ruimte voor leerlingen die niet geplaatst kunnen worden op de school van hun eerste voorkeur.


    • Impressie van de Open Dag van 1 februari