23 juli 2021
Foto’s van de diploma-uitreikingen staan op onderstaande pagina’s. Ook dit jaar zijn de foto’s weer gemaakt door John Mooldijk fotografie.

 


15 juli 2021
De uitslag van het derde tijdvak is bekend! Gefeliciteerd als je geslaagd bent! We gaan mooie diploma-uitreikingen organiseren volgende week. Klik hier voor een overzicht van alle leerlingen die geslaagd zijn in schooljaar 2020-2021.


8 juli 2021
Swim to fight cancer
Op 12 september 2021 wordt de 2e editie van Swim to fight cancer georganiseerd in zwemplas de Kuil in Breda-Prinsenbeek. Dit jaar is er ook een Junior Swim voor kinderen van 8 tot en met 15. Hier vind je de aftermovie van de Swim uit 2019 om een idee te krijgen wat voor een dag het gaat worden: https://www.youtube.com/watch?v=vDhWpjWROCI&t=1s

Enthousiast geworden? Kijk snel op: www.swimtofightcancer.nl/breda

Inschrijven kan via de website. het kost maar € 12,50 voor deelnemers tot 16 jaar. Heb je vragen over deze mailing of wil je meer informatie: info@breda.swimtofightcancer.nl


2 juli 2021- tweede tijdvak CSE 2021
Vandaag zijn de resultaten van de examens van het tweede tijdvak bekend geworden. Klik hier voor het overzicht van alle leerlingen die  geslaagd zijn (eerste en tweede tijdvak) geslaagd zijn. Hartelijk gefeliciteerd! Voor de (nog) niet geslaagde leerlingen: zet hem op en succes bij het derde en laatste tijdvak!


1 juni 2021
Update huiswerkklas: Intensieve huiswerkbegeleiding (IHB) = vol ! Studeren onder toezicht (SOT) = nog wel plaats.


21 mei 2021
Jaarlijkse expositie van het Centraal Praktijk Examen vwo-6


6 april 2021
Op vrijdag 9 april zal het eindexamenconcert van 19.30u – 20.30u via een livestream te zien zijn. Klik hier voor de link naar de live stream. Deze gaat vrijdag 9 April om 19.30u open. Tot vrijdag!


15 maart 2021

Nieuw! De huiswerkklas gaat weer van start in trimester 3. We zullen dit coronaproof doen en de groepen A en B blijven gewaarborgd. Dat betekent dat we dit trimester 2 dagen per week aanbieden; namelijk de maandag/woensdag en de dinsdag/donderdag, afhankelijk van de fysieke lesdag van uw kind. Zo kan uw kind 2 dagen per week naar huiswerkklas.
Dit 3de trimester start na het Paasweekend op 6 april en loopt door t/m de laatste toetsweek (12 juli).
Klik hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier.
Mochten er vragen zijn, dan kunt u een mail sturen naar msc@mencia.nl.

15 maart 2021
Afgelopen week hebben zich 220 nieuwe leerlingen aangemeld bij het Mencia de Mendoza Lyceum. We zijn blij dat weer zo veel enthousiaste jongens en meisjes voor onze school gekozen hebben! We hopen ze begin juli te ontvangen om kennis te maken met hun nieuwe klasgenoten en hun mentor. Mencia hoeft dus niet te loten en heeft eventueel nog wat ruimte voor leerlingen die niet geplaatst kunnen worden op de school van hun eerste voorkeur. Alle aangemelde leerlingen krijgen maandag 15 maart per mail de bevestiging dat hun aanmeldingsgegevens voor Mencia zijn ontvangen. Als er aangemelde leerlingen zijn die deze mail vandaag niet ontvangen, kunnen ze contact opnemen met de administratie van de school (administratie@mencia.nl).