De havo opleiding van Mencia is een uitstekende opleiding! Enthousiaste leraren leren je alles wat je moet kunnen en kennen om aan het eind van de rit je havo-diploma te halen. En dat gebeurt op verschillende manieren met naast de “gewone” lessen o.a. kahoots, projecten, presentaties etc. Elk jaar besteden we tijd en aandacht aan de introductie om de sfeer in de groep vanaf het begin aandacht te geven.

Wat kun je nog meer op onze havo-afdeling verwachten? Er gebeurt heel veel op het gebied van internationalisering. Zo kun je kiezen voor een uitwisseling in de derde klas. En je kunt ook op de havo van Mencia kiezen om een (of meer) internationaal erkende talendiploma’s te halen voor de vakken Engels, Duits en Frans. Voor de sportievelingen zijn er sporttoernooien. Sta je liever op het podium? Dan is de ZEP zeker iets voor jou of je wordt lid van onze Mencia Soul Factory. Zo maar een greep uit de activiteiten die we op de havo aanbieden. We zijn er trots op dat onze havo-leerlingen al jarenlang examenresultaten behalen die tot de beste van de regio behoren. Daarnaast vinden we het ook heel belangrijk dat onze havo een gezellige opleiding is waar je als havist in een veilige omgeving helemaal tot je recht kunt komen.

Kortom: op onze havo gebeurt wat!!

Wil je instromen in havo-4, klik dan hier.

Mw. drs. N.M. de Ruiter, afdelingsleider havo-3 t/m 5
E-mail: nderuiter@mencia.nl